Limited Edition fra Louis Poulsen 2020 – PH 2/1 Bordlampe

1. september 2020
Limited Edition fra Louis Poulsen 2020 – PH 2/1 Bordlampe
Traditionen tro, lancerer Louis Poulsen igen i år, en Limited Edition af én af Poul Henningsens værker, som en hyldest til hans geniale arbejde med lyset. Du kan derfor købe den elegante PH 3/2 bordlampe, med mundblæste ravfarvede glasskærme og et stel et i messing, i en begrænset periode – fra den 1. oktober til og med 31. december 2020.

Den smukke kombination af ravfarvet glas og et stel i messing, give PH 2/1 bordlampen et sofistikeret og elegant look. De gyldne farver giver hjemmet et varmt og indbydende udtryk, mens det semitransparente glas, giver lampens lys en varm glød, inden det sendes ud i omgivelserne. Med et touch af retro passer lampen perfekt ind i den moderne skandinaviske indretning, hvor danske designklassikere, fortsat har en særlig plads.

Lampen har naturligvis Poul Henningsens velkendte treskærmsystem. Systemet designede han allerede i 1920’erne hvor halvdelen ad de danske husstande havde fået elektrisk lys. Han var ikke tilfreds med lyset fra den nye glødepære, der ifølge Henningsen kastede et umuligt lys – lyset var enten for skarpt eller også slugte de daværende skærme det meste af lyset. Han startede derfor et intenst arbejde med at skabe en lampeskærm, der sendte lyset ud i rummet i sin fulde styrke, uden at blænde i omgivelserne. Det resulterede i 1926 i lampen, med tre de krumme skærme og blev starten på det vi i dag kender som PH lampen.

Bestil den smukke PH 2/1 Bordlampe her - senest den 31. december 2020.