Ny Flowerpot bordlampe | Bærbar lampe fra &tradition

20. september 2020
Ny Flowerpot bordlampe | Bærbar lampe fra &tradition
Den velkendte klassiker; Flowerpot bordlampen, har i 2020 fået et nyt og moderne medlem af familien. Den nye Flowerpot Portable VP9 Bordlampe er med på den trådløse tendens og kommer med et genopladeligt batteri, så du har mulighed for at tage din flowerpot lampe med rundt i hele hjemmet.

Flowerpot VP9 Bordlampen har desuden indbygget LED, med 3-trins dæmperfunktion. Du kan derfor let indstille lampens lysstyrke til enten 100%, 50% eller 20%. Lyset justeres let via kuglen på toppen af skærmen, der har fået touch-funktion på den nye version. På en fuld opladning kan lampe lys i 11 timer på 100% lysstyrke og endnu længere ved 50% eller 20%.


•   Transportabel lampe
•   Indbygget LED
•   3-trins dæmpefunktion

Verner Panton designede Flowerpot i lampen i 1968, hvor han fik sin inspiration fra 60’ernes Flowerpower revolution. Selvom det er mere end 50 år siden, Flowerpot lampen er i dag mere populær end nogensinde. Den tidløse lampe har bevist sit værd som designklassiker; Et unikum i den forstand, at det er et stykke danske designhistorie, med et design der passer ind i mange stilarter. Den er et must i hjemmet, hvis du er med på den retrobølge der fortsat ruller ind over os disse år.

Forudbestil Flowerpot VP9 Bordlampen her, som er klar til levering i slutningen af december