Atom – Dansk kernekraft fra Halo Design

25. april 2021
Atom – Dansk kernekraft fra Halo Design
Gør dig selv til skaber i dit eget personlige lys-univers med den spændende nye Atom serie lanceret af danske Halo Design. Hver af de forgrenede arme har et drejeligt led, så de skærmløse lyskilder kan tilpasses til præcis det ønskede look og lyset optimeres til enhver lejlighed. Alle de mange spændende varianter kan således skifte fra ekspansive kunstneriske installationer til enkle minimalistiske former uden behov for andet en fantasi og skabertrang. Derudover kan det lyset dæmpes, så der skabes det helt rette lys til enten kontorarbejdet eller lørdagshyggen.


De kreative design kommer fra den dynamiske designer duo Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der i 1994 grundlagde Halo Design i København. Siden dengang har de specialiseret sig i at udforske og udvikle det danske designsprog, så dansk design fortsat kan bevare sin helt unikke status på det globale marked.  Deres ambition er, at enhver Halo Design lampe skal forene unik nordisk æstetik med solid og pålidelig funktionalitet, der kan imødegå alle hverdagens behov. Derudover tror Halo Design fast på at holde balancen mellem spændende design og attraktive priser, så alle kan få glæde af en lækker lampe.


Atom-serien, der også kendes under navnene Atom Pendel og Molekyle lampe, har hentet stor inspiration fra de subatomare elektroners dans omkring atomkernen. Det markante design står som en hyldest af den danske fysiker Niel Bohr, der i 1913 som den første beskrev denne leg mellem positive og negative partikler. Denne hyper moderne lysekrone har således bundsolide danske akkreditering og vil klæde ethvert moderne hjem. En Atom lampe vil sagtens kunne pryde køkkenbordet eller læsekrogen solo, men for at fuldende det modernistiske udtryk af atomernes frie spil i luften kan flere atom pendler med fordel hænges op i par eller grupper.  


Se Atom i alle de spændende varianter og former lige her