Mageløst design fra House Doctor | Se den vidunderlige Hover pendel her

13. juni 2022
Mageløst design fra House Doctor | Se den vidunderlige Hover pendel her
Danske House Doctor forkæler os endnu engang i 2022! De har nemlig lanceret et unikt og elegant design, som i den grad adskiller sig fra mængden – nemlig Hover pendlen. House Doctor har i de sidste to årtier været kendte for at lege med detaljer og forarbejdninger, som de mener kan gøre hele forskellen i et design. Siden deres start i 2002 har de formået at få materialer, design, lys og udtryk til at gå op i en højere enhed og smelte sammen til et udsøgt sortiment af atmosfæriske og enestående lamper.

House Doctor har derfor naturligvis også kælet for detaljerne ved dette design med de fineste små luftbobler i lampeskærmen, som tilføjer en helt særlig personlig og charme til det overordnede design, som særligt kommer til sin ret, når lyset rammer skærmens overflade. Udover unikke detaljer bærer House Doctors designs også særlig præg af den skandinaviske designtradition, hvilket også kommer til udtryk med denne minimalistiske og elegante pendel, som kan integreres i alle former for indretningsstile.

Hover består af et ophæng, der fuldendes af en udsøgt glaslampeskærm, som du både kan få i en skøn Amber eller Olive farve, der begge emmer af antik elegance. Hertil er pæren også synlig, så du kan med fordel vælge en dekorationspære med en lav Kelvin, så du dermed får en varmere lysfarve, som kan sætte en hyggelig, varm og tilbagelænet stemning.

Pendlen kan placeres overalt i boligindretningen, hvor soveværelset, i stuen eller køkkenet blot er nogle få af de helt perfekte placeringer, hvor den spreder et smukt og betagende lys, som helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed. Med en Hover pendel får du både et funktionelt og dekorativt indretningselement, der vil skabe glæde for dig og din familie.

Se alle de skønne Hover pendler her