Skandinavisk simplicitet når det er bedst | Læs mere om de nye Salto lamper her

24. oktober 2022
Skandinavisk simplicitet når det er bedst | Læs mere om de nye Salto lamper her
Det er en skøn fornemmelse, når funktionalitet, æstetik og udsøgt håndværk går op i en højere enhed! Denne kombination er præcis hvad den norske designvirksomhed Northern er kendte for sammenfatte i deres designs, hvilket også er tilfældet med deres nye Salto serie, som de har skabt i samarbejde med det Oslo baseret designfirma Gridy. Salto designet emmer af skandinavisk simplicitet med sit slanke, minimalistiske udtryk og bløde, rene linjer, der kan passe ind i alle former for indretningsstile.

Salto serien består både af bordlamper og gulvlamper, som kommer i enten en nydelig sort farve, der giver dem et moderne look, og i en smuk beige nuance, der flot fremhæver lampernes enkle æstetik. Du kan derfor frit vælge hvilken model, der passer bedst til netop din bolig, hvor den utvivlsomt vil komplementere din øvrige indretning perfekt! Du kan desuden placere Salto lamperne alle steder i hjemmet, hvor på skrive- eller natbordet, ved siden af sofagruppen eller i det hyggelige læsehjørne blot er nogle af de oplagte placeringer.

Med Salto drog Gridy inspiration fra sin egen ungdomskærlighed for snow- og skateboarding, hvilket kommer til udtryk i den glidende loop-detalje, som løber fra basen til armen i en let og glidende overgang, der samtidig gør lampen mere interessant og beundringsværdig i indretningen. Lampernes høje funktionalitet kommer også til udtryk i form af den diskrete 3-trins messingdæmper, den justerbare skærm og rotationsbase, som gør, at du bedre kan målrette lyset perfekt efter dit behov for enten fokuseret eller afslappet belysning. Med en Salto lampe er du garanteret en yderst funktionel belysningskilde, der også fungerer som et æstetisk indretningselement, der aldrig går af mode!

Find din nye Salto bord- eller gulvlampe her