Pryd din boligindretning med et moderne pendel design fra Muuto og BIG-GAME

17. november 2022
Pryd din boligindretning med et moderne pendel design fra Muuto og BIG-GAME
Holder du også af moderne skandinavisk design? Så kan du godt glæde dig! Den danske designvirksomhed Muuto har nemlig introduceret hele 16 nye, enkle og æstetiske pendler i et klassisk design, som utvivlsomt vil komplementere din øvrige indretning perfekt!

Når man tænker klassisk, skandinavisk design, hvor funktionaliteten, æstetikken og håndværket går op i en højere enhed, så tænker man naturligt på Muuto, som er kendte for deres produktsortiment, der er dybt forankret i den skandinaviske designtradition. En tradition, som de ønsker at bringe nye perspektiver på, hvilket deres navn også antyder, da Muuto nemlig betyder ’nye perspektiver’ på finsk. Dette formår de at skabe igennem fremsynede materialer, teknikker og et fantastisk samarbejde med en række talentfulde designere, som fortolker på Muutos designfilosofi sammen med deres eget kreative in-house team – hvor Top pendlen er et af de nyeste eksempler på sådan et fantastisk samarbejde.

BIG-GAME er et schweizisk designstudie, der også tager udgangspunkt i enkelthed og funktionalitet, som kommer til udtryk igennem fysiske objekter. Derfor har deres samarbejde med Muuto om de simple, æstetiske og funktionelle pendler også været særdeles oplagt. Sammen med Muuto har BIG-GAME skabt en enestående lampeserie bestående af enkle og elegante pendler i et klassisk design, der vil kunne placeres i enhver indretningsstil.

Top Pendel er et simpelt og stilrent design, der kommer i en række forskellige modeller, farver og størrelser, så du har mulighed for at finde den helt rette til dit specifikke behov og din personlige stil. Alle lamperne i serien er karakteriseret ved den enkle lampeskærm, som er en moderne fortolkning på den arketypiske koniskformede pendel, og den sørger dermed for en god, direkte belysning, som du med fordel kan placere over spisebordet, i vindueskarmen eller i køkkenet. Her kan du både anvende en enkelt lampe for sig selv eller sammensætte flere Top pendler på en nydelig række eller i en dekorativ klynge for et unikt og personligt designudtryk, som helt sikkert vil gange dine gæsters opmærksomhed. Disse mageløse pendler fås desuden med en bemærkelsesværdig rullet detalje nederst på skærmen samt en fin detalje i toppen af lampen, som er designet til den kompakte LED lyskilde.

Med en Top pendel fra Muuto får du en simpel, æstetisk og funktionel belysningskilde, der aldrig går af mode!

Se de nydelige Top pendler fra Muuto her