Gå i alle retninger med de futuristiske og unikke Limbo pendler fra Design By Us

24. november 2022
Gå i alle retninger med de futuristiske og unikke Limbo pendler fra Design By Us
Leder du efter en særdeles fleksibel pendel i et unikt design til over spisebordet eller køkkenøen? Så har vi gode nyheder til dig! Den danske designvirksomhed Design By Us har netop introduceret to enestående og fleksible Limbo pendler, som vil give din boligindretning et spændende og futuristisk touch!

I 1999 blev Design By Us grundlagt af Rasmus Larsson, som havde en ambition om at lave en spændende legeplads for innovative og ukonventionelle tilgange til belysning og interiørgenstande. Det er netop denne frygtløse, udtryksfulde og interessante fremgangsmåde, der har resulteret i en imponerende produktportefølje, hvor også de nyeste Limbo pendler formår at udfordre de traditionelle opfattelser af design og vende det åbenlyse på hovedet.

Limbo pendlen er et moderne og stilrent design med et rustikt strejf, der gør den yderst bemærkelsesværdig i din indretning. Faktisk kan man slet ikke undgå at stoppe op af ren beundring af det finurlige design, der ikke ligner alle de andre. Som navnet også antyder, så findes der ikke én bestemt position til Limbo pendlen, da du kan justere den op- og nedad såvel som lod- og vandret alt efter dit specifikke behov. Her det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan med fordel kombinere flere Limbo pendler og dermed skabe et mageløst og dekorativt designudtryk i din bolig, som helt sikkert vil skabe blikfang.

Limbo består af en håndskåret marmor base, som kan fås i to flotte nuancer, så du frit kan vælge dén, der matcher din stil bedst. Begge Limbo modeller fuldendes af de to speciallavet lyssværd, der giver lampen et æstetisk og kunstnerisk look, der gør den præcis ligeså dekorativ som funktionel i indretningen. Du kan placere din Limbo lampe flere steder i boligen, men den gør sig bedst over spisebordet eller køkkenøen, i entréen eller stuen, hvor den spreder et jævnt og behageligt lys, der sætter en hyggelig og indbydende stemning.

Se de nye Limbo pendler fra Design By Us her