PH Snowball - Louis Poulsen

Vejl. pris DKK 19.395,00
DKK 15.128,00
SparDKK 4.267,00
Varen er på lager
A+
Specifikationer
EAN:
5703411000588
Vægt:
2,5 kg
Energiklasse
A+
Materiale:
Optrukket Aluminium
Farve:
Hvid (Vådlakeret)
Ø (Diameter):
400 mm
Højde:
390 mm
Vægt:
2,5 kg
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 300W E27
Montering:
Ophæng: Ledning 3x0,75mm² Baldakin: Ja

PH Snowball


Poul Henningsen designede sine første lamper allerede i 1925-1926 til en udstilling i Paris. Samarbejdet med Louis Poulsen varede helt frem til hans død i 1967.
Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger med glødepæren som lyskilde.
Poul Henningsen designede PH Snowball i 1958, hvor den blev vist sammen med PH 5 på Kunstindustrimuseet. PH Snowball fik dog ikke nogen opmærksomhed ved denne lejlighed og blev først relanceret og produceret fra 1983.  

PH Snowball, tidligere PH Kuglelamel kan anvendes til almenbelysning i mindre rum eller over spisebordet. PH Snowball udsender et diffust og blændfrit lys.

Materialet er: Hvidlakeret aluminium, blank på oversiden og mat på undersiden, stel i højglansforkromet aluminium.

OBS I dette lysamatur kan anvendes lyskilder i energiklasser: A+, A, B, C, D & E.

Lampens historie


Poul Henningsen designede sine første lamper allerede i 1925-1926 til en udstilling i Paris, og samarbejdet med Louis Poulsen varede helt frem til hans død i 1967. Gennem hele sit liv søgte PH at fokusere på det blændfri lys og rette lyset derhen, hvor der var brug for det og på den måde skabe bløde skygger med glødepæren som lyskilde. Poul Henningsen designede PH Snowball-lampen i 1958, hvor den blev vist sammen med PH 5 på Kunstindustrimuseet.
PH Snowball fik dog ikke nogen særlig opmærksomhed ved denne lejlighed og blev først relanceret og produceret igen fra 1983.

PH Snowball kan anvendes til almenbelysning i mindre rum eller over spisebordet, hvor den giver et godt og behageligt lys, uden at blænde.

En alsidig lampe


Er du til en designerlampe uden sammenligning, så vil det absolut være din tid værd at kigge nærmere på PH’s Snowball. Den er tidløs, æstetisk og utrolig elegant, og så pryder den ethvert rum uanset, hvilken stil du ellers fører derhjemme. Hæng den over spisebordet og lad den primært få en praktisk funktion, eller placer den i entreen med højt til loftet, så den nærmest bliver en kunstnerisk genstand, som dine gæster vil beundre.

Køber du en af vores flotte PH lamper her hos os, så får du fri fragt og hurtig levering.

Vi er desuden autoriseret forhandler af alle vores mærker, og du kan derfor med ro i sindet læne dig tilbage i sofaen velvidende, at du kommer til at gøre en god og sikker handel. Skulle du være i tvivl om noget, kan du altid kontakte os for yderligere spørgsmål.