Opret brugerGlemt adgangskode
VerpanLE KLINTLouis PoulsenPiet HeinBestliteLIGHTYEARSRotalianaMuuto LamperDARØFLOS

UDENDØRSLAMPER

Find den udendørslampe der passer til dig


Hos Designlite forhandler vi mange forskellige udendørslamper. Disse lamper er ikke kun til for praktiske årsager, men lige så meget af æstetiske. Når man indretter hjemmet skal man også huske den udvendige del, hvor en udendørslampe er en helt essentiel del af det.
Med udelamper kan du både guide dine gæster, så de finder den rigtige vej til hoveddøren, og benytte udelamperne til at sætte fokus på de smukke detaljer, som du gerne vil fremhæve efter mørkets frembrud.

Vi har lamper til både det spraglede, minimalistiske eller retro hjem. Søger du lamper til udendørs brug, som ikke er i vores sortiment, skal du endelig tage kontakt til os, vi kan næsten med garanti skaffe hvad du end har brug for.

Vi er autoriseret forhandler og yder fuld garanti på alle vores udendørslamper, hvilket er din sikkerhed.

Forrige side1234Næste side
Forrige side1234Næste side
Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: http://www.designlite.dk/boligtilbe..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:  10.00 - 17.30
Lørdag:  10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på: info@designlite.dk eller

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig