LE KLINT
84 stk
16 stk
16 stk
24 stk
3 stk
4 stk
97 stk
24 stk
6 stk
12 stk
12 stk
21 stk
14 stk
10 stk

Le Klint Lamper

Le Klint – plisserede designlamper til moderne hjemDe plisserede skærme er varemærket for danske Le Klint, der blev foldet af arkitekt P.V. Jensen Klint i starten af 1900-tallet. Det var dog sønnen Tage Klint, der tog det afgørende skridt og gjorde familiens foldede lampeskærme til designfuldt interiør, der blev efterspurgt i de danske familier. Sidenhen har Klint familien designet mange klassikere inden for lamper og udgør stadig et fore-trukken brand.

Le Klint er indbegrebet af dansk design når det er bedst. I dag laver de mange andre lamper end den smukt foldede plisse skærm. F.eks. Mutatio, Swirl og Snowdrop. Alle lamper er moderne, men stadig er du ikke i tvivl om at det er Le Klint der producerer lamperne.
Du kan bruge de smukke lamper i mange forskellige boliger; hos dig der er til det klassiske design og hos dig, der elsker at lave et mix af gammelt og nyt, moderne og retro. Le Klint har en lampe til alle, nedenfor finder du den lampe, som netop du har brug for.

Se artikel om LE KLINT HER

Forrige side123Næste side
Le Klint 105 A-B Pendel Lampe
Størrelser på lager:
Ø 26 CM, Ø 30 CMInkl. Ophæng
Forrige side123Næste side

Lamper i Le klints klassiske design

Uanset om du er på udkig efter en standerlampe eller loftslampe byder Le Klint på flotte modeller med det karakteristiske Le Klint design, der præges af den plisserede lampeskærm. Du kan derfor nemt udpege Le Klints modeller fra andre moderne lamper, da de har et unikt udtryk, der kombinerer de lette plisserede skærme med træ, der tilsammen skaber et flot og tidløst design, der har dekoreret i mange hjem gennem årene.

Her på siden finder du et særligt udvalg af Le Klints flotte designs, der byder på Le Klint væglamper, Le Klint standerlamper, Le Klint pendel samt Le klint gulvlamper. Uanset om du søger en lampe, der skal give koncentreret belysning eller er på udkig efter en model, der kan lyse hele rummet op, så finder du flotte og dekorative modeller her på siden. Gå derfor på udkig efter den Le Klint lampe, der bedst matcher ind i dit hjem. Her finder du blandt andet den klassiske Le Klint Sax lampe, der med sin unikke foldearm udgør en dekorativ og tidløs væglampe, de skiller sig ud fra mængden. Er du på udkig efter designerlamper finder du et kvalitetsudvalg, der byder på mange klassiske design. Gå derfor på udkig efter en tidløs klassiker, der vil dekorere i dit hjem gennem mange år.

Er du på udkig efter klassiske lamper, tilbyder vi modeller fra mange mærker, der byder på klassiske og moderne lamper, der vil dekorere i dit hjem.    

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0