LE KLINT
91 stk
17 stk
17 stk
25 stk
3 stk
4 stk
103 stk
25 stk
6 stk
12 stk
12 stk
21 stk
14 stk
13 stk

Le Klint Lamper

De plisserede skærme er et kendt varemærke for det danske designbrand Le Klint. Lampeskærmene blev i 1900-tallet foldet af grundlægger og arkitekt P.V Jensen til en petroleumslampe, som han ligeledes selv havde tegnet. I familieforetagendet var det sønnen Tage Klint, der tog det afgørende skridt og gjorde de foldede lampeskærme til designfuldt interiør, der blev og stadig bliver efterspurgt af de danske familier. Sidenhen har Klint-familien designet mange klassikere og udgør stadig et af de mest foretrukne brands.

Forrige side123Næste side
Le Klint 105 A-B Pendel Lampe
Størrelser på lager:
Ø 26 CM, Ø 30 CMInkl. Ophæng
Forrige side123Næste side

Le Klint – plisserede designlamper

Historien om Le Klint er ikke blot en virksomhedshistorie, det er ligeledes en design- og teknologihistorie gennem mere end 100 år. Lamperne, der bærer Le Klints varemærke, er udviklet i samarbejde med arkitekter og designere og er løbende blevet justeret i takt med teknologiens fremskridt. Hvad der forbliver det samme, er den stærke tradition for godt håndværk.

Le Klint er indbegrebet af dansk design, når det er bedst. I dag rummer deres sortiment også mange lamper, der ikke er udstyret med den smukt foldede plisséskærm. Det er blandt andet modeller som Carronade, Antoni og Mutatio. Selvom lamperne har et anderledes udtryk, er man aldrig i tvivl om, at det er Le Klint, der producerer lamperne. Markus Johanssons Carronade lamper adskiller sig fra, hvad man normalt forventer, når man forestiller sig en Le Klint lampe. Carronade serien er ikke udstyret med en plisseret skærm, men ikke desto mindre er det stadig lyset, funktionalitet og kvaliteten, der er i fokus. Inspirationen kommer af idéen om en bordlampe udformet som en lille kanon med lys i. Designet er legesygt, markant, udfordrende og moderne.

Le Klint lamperne kan bruges i mange forskellige boligindretninger – klassisk, retro, moderne og en god blanding midt imellem. Le Klint har en lampe til alle, hvad end du søger de mere moderne modeller eller de helt klassiske Le Klint modeller.

Le klint lamper i klassiske design


Uanset om du er på udkig efter en standerlampe eller loftslampe, finder du hos Designlite et stort udvalg af de karakteristiske Le Klint designs. Det unikke særpræg gør det nemt at genkendte Le Klints modeller, som også er et bevis på godt håndværk. For den kvalitetsbevidste er det netop det, der er yderst tiltalende ved det erfarne, danske brand. Sammensætningen af den lette skærm og et træskelet, som ofte er en klassisk Le Klint, giver lampen et tidløst udseende, som har dekoreret mange hjem på tværs af generationer.

Le Klints Sakselampe, som blev designet af Erik Hansen i 1952, er stadig en sand, succesfuld klassiker. Den hænges på væggen og kan med sin foldearm trækkes ud og ind som en harmonika alt efter, hvor man har brug for lyset. Lampen fås i forskellige udgaver i træsorterne bøg, valnød og lys eg. Den funktionelle og stilrene lampe er for mange synonym med Le Klint og passer perfekt ind i den klassiske danske boligstil med sin hvide plisséskærm og lyse træ. Er du allerede ejer af en Le Klint lampe, som blot trænger til en ny skærm? Vi forhandler de traditionelle skærme her, så du kan give din lampe nyt liv.

Udvalgte Le Klint lamper hos Designlite


Her på siden finder du et særligt udvalg af Le Klints flotte designs, der byder på væglamper, standerlamper, pendler samt Le klint gulvlamper. Hvad end den lampe du søger, skal bidrage med koncentreret belysning eller en lampe, der kan lyse hele rummet op, så finder du tidløst kvalitetsdesign fra Le Klint, der uden tvivl kan løse den opgave. Tag et kig på vores store udvalg og find den lampe, der matcher dit hjem, og som skaber værdi på bedst mulig vis. Er du vild med klassiske designere? Vi tilbyder lampedesign af de danske ikoner såsom Verner Panton, Poul Henningsen og Arne Jacobsen – du finder dem her. Har du allerede fundet dine Le Klint-favoritter og er klar til at bestille? Du kan læse mere om handelsbetingelser, fragt og levering her.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0