Århus Gulvlampe Ø24 Hvid/Træ - Halo Design

DKK 2.699,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5705639738045
Højde:
116 cm
Sokkel:
E27
Materiale:
Træ & Metal
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
24 cm
Ledning:
1500 mm
Koncept
Århus Gulvlampe Ø24 Hvid/Træ er en del af den spændende, nye Århus serie, som er en af de helt nye skud på stammen, fra det elskede og anerkendte design- og belysningsbrand Halo Design. Serien består af en pendel, en bordlampe, en væglampe og en gulvlampe – alle i flere forskellige farver og størrelser – så skulle der være lidt, at vælge imellem.

Alle de fede lamper i serien, bærer alle de samme designkarakteristika og er super lækre, at se på – og her er Århus Gulvlampe Ø24 Hvid/Træ selvfølgelig ingen undtagelse. Lækre rene linjer og et superfedt lampehoved, der udover, at se fantastisk ud, også er udformet for, at give en fantastisk lækkert og jævnt lys. Der har været fokus på de helt rigtige ting, da Århus serien blev udtænkt – Godt design og lækkert lys - og serien er, naturligvis, også blevet udført med samme ubrudte fokus, som den er udtænkt.

Om Du vælger pendlen, bordlampen, væglampen eller gulvlampen, er Du sikker på at Den vil komme til, at pynte og lyse smukt op, uanset hvilket rum Du placere den i. En fantastisk tilføjelse, til alle hjem.

Design
Halo Design