Angel Gabriel X-Small White/Light Oak - Le Klint

Før DKK 1.295,00
DKK 1.036,00
SparDKK 259,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5703387813601
Energiklasse
A++
Materiale:
Plast
Farve:
Hvid
Højde:
300 mm
Bredde:
280 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
LED
Koncept
Angel Gabriel X-Small White/Light Oak er en af de fantastiske engle, i den utroligt fine Angels serie, fra en af de absolut største spillere på belysningsmarkedet - Le Klint. En serie, der består af 2 engle - Uriel og Gabriel - i 3 forskellige størrelser.

Alle englene i serien, er alle utroligt smukke og bærer alle på samme fantastisk smukke foldeteknikker, som Le Klint, naturligvis, er kendt for. Udført i lampefolie og lys eg, kommer Angel Gabriel X-Small White/Light Oak til, at lyse fantastisk smukt op i julemånederne og bringe Le Klints verdenskendte linjer og smukke foldede geometriske tilgang til lys, ind i hjemmet. Tine Mouritsen, der er designeren bag serien, skabte serien, som en hyldest til hendes forældre – og der er derfor både en feminin (Uriel) og en maskulin (Gabriel) udgave af de to engle.

Én ting er helt sikker – uanset hvilken af de fantastiske engle Du vælger, at pynte op med, er Du sikker på at blive glad for din nye julebelysning – og med Le Klints kvalitet og fantastiske foldeteknikker, er Du sikker på at have dem år efter år.

Design
Tine Mouritsen for Le Klint