Arkitektlamper

En arkitektlampe er den perfekte skrivebordslampe. De er enkle men samtidig meget fleksible. De kan indstilles præcis som du gerne vil have det for at give det optimale arbejdslys. Derudover giver deres kraftige lys dig mulighed, for at kunne se hvad du laver helt tydeligt. Det er derfor ikke så underligt, at denne type lampe har fået navnet arkitektlampe. En arkitektlampe kan dog også bruges andre steder end på skrivebordet. Den kan eksempelvis stå på et bord for enden af sofaen. Her kan den give dig det helt perfekte læselys.
House Bordlampe White/Steel - Markslöjd
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
AJ Bellevue AJ8 Bordlampe - &tradition
Før Fra DKK 3.495,00
Spar DKK 700,00
Vælg variant for lagerstatus
Bellevue AJ8 Bordlampe Sort/Stål - &tradition
Før DKK 3.495,00
Spar DKK 700,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Archi T2 Bordlampe Mat Hvid - NORDIC LIVING
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Archi T1 Junior Bordlampe Brass - NORDIC LIVING
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Bellevue AJ8 Bordlampe White/Brass - &tradition
Før DKK 3.495,00
Spar DKK 700,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 87 produkter

Køb din nye arkitektlampe hos Designlite.dk

Hos Designlite.dk har vi masser af flotte arkitektlamper både i vores webshop og i vores fysiske butik. Hvis du søger en specifik model, som vi ikke har på lager, eller hvis du blot har en forestilling om, hvad du godt kunne tænke dig, så tag endelig fat i os. Vores kompetente personale kan næsten med garanti finde frem til den helt rigtige arkitektlampe til dig og derefter bestille den hjem. Hos Designlite.dk er kunderne altid førsteprioritet, og derfor er det altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse hver gang! Derfor yder vi altid en ekstra god service, og hjælper dig både før, under og efter dit køb.

Hvis du bestiller din nye arkitektlampe hos os, så er du i trygge hænder. Vi har nemlig over 35 års erfaring i branchen, og samtidig er vi godkendt af e-handelsfonden. Derudover giver vi selvfølgelig fuld garanti på alle vores lamper. Hos Designlite.dk tilbyder vi også dag-til-dag levering for kun 29kr. Dog er fragten gratis på alle ordrer over 499,-

Hvis du har spørgsmål angående vores arkitektlamper, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til os på info@designlite.dk eller ring på 97 42 04 76 – Vi er altid klar til at rådgive dig!