Asteria Bordlampe Pearl White - UMAGE

DKK 2.249,00
Varen er på lager
Specifikationer
Levetid:
25.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
5710302023052
Energiklasse
A+
Højde:
415 mm
Materiale:
Akryl & Aluminium
Lyskilde:
13W LED - 600 Lumen - 3000k
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
310 mm
Ledning:
2000 mm
Koncept
Asteria Bordlampe Pearl White er en slank, minimalistisk og flot lampe, som er designet til fremtiden. Lampen kommer med et indbygget LED panel, som er dæmpbar. Det er en lampe, som egner sig rigtig godt på et skrivebord, et stuebordet eller hvilken som helst flade, der mangler lidt design og lys. Grundet sit meget slanke visuelle udtryk, gør Asteria Bordlampe Pearl White sig utroligt godt steder hvor man vil bevare sit udsyn – om det er et udsyn videre igennem rummet eller ud igennem et vindue, vil Asteria bordlampen give masser af plads. Hele herligheden bliver afsluttet, smukt, med en samling i messingfinish.

Man må sige, at Umage har gjort det igen – en bordlampe, der ikke har mange sidestykker. Kombinationen af det, næsten, umuligt slanke design og den fantastisk ensartede og store belysningsflade under bunden, giver Asteria Bordlampe Pearl White et visuelt udtryk der næsten synes magisk.

En nemt valg, af bordlampe, hvis man vil beholde letheden og udsynet i lokalet – og samtidig have en pendel, der visuelt sagtens kan bære sig selv - Den bliver blot mere imponerende, jo mere man ligger mærke til den – fra Umage

Design
Umage