Caravaggio Read HSP Bordlampe White/White - Fritz Hansen

DKK 3.095,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5702376997056
Dybde:
314 mm
Materiale:
Stål
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
140 mm
Højde:
500 mm
Ledning:
2500 mm
Lyskilde:
Max 46W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Caravaggio Read HSP Bordlampe White bygger på alt det velkendte fra den traditionelle Caravaggio serie, som vi kender fra Cecilie Manz.

Den eneste forskel, som har givet den tilføjelsen HSP i navnet, er at man har flyttet afbryderen fra lampen, og ned på ledningen. Dette har været en forespørgsel fra Restaurations- og Hotelbranchen, og nu er den her.
Dette gør det også nemmere at montere væglampen i en direkte installation, og man skal på bord- og gulvlampen ikke tænke over hvilken lyskilde man anvender til lampen, da der med den nye afbryder ikke er 3-step funktion indbygget i lampen mere.

Caravaggio serien startede med en række pendler i forskellige størrelser og farver, og efter en stor succes videreudviklede designeren konceptet og har skabt de smukke og nordiske bord-, gulv-, og væglamper som er at finde i mange hjem.

En serie, der kan begå sig i de fleste af hjemmets rum, og med sin fleksibilitet bliver den en stor favorit når det kommer til læselys. Placer gulvlampen ved loungemøblet, eller læsestolen hvor den vil være et moderne og funktionelt kompliment til den øvrige indretning. Anvend væglampen som traditionel sengelampe, eller på væggen i køkkenet, hvor den vil bidrage med et moderne look. Placer bordlampen på skænken eller traditionelt på skrivebordet, hvor den vil være helt perfekt.

Læs mere og find din Caravaggio lampe her

Design
Cecilie Manz for Fritz Hansen