Chambers Chandelier Ø76 Sort - Menu

DKK 4.295,00
Varen er på lager
Specifikationer
Roset:
Incl.
EAN:
5709262990115
Materiale:
Stål
Lyskilde:
5x max 40W E27
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
760 mm
Højde:
150 mm
Ledning:
5000 mm
OBS Der medfølger ikke baldakiner, til Menus pendler eller lysekroner.
Du kan se et udvalg af vores løse baldakiner til din nye lampe her

Chambers Chandelier i Sort Ø76 er en del af Tribeca serien designet af Søren Rose Studio. Serien består af smukke lysekroner, pendler, væglamper og bordlamper. Designeren har ladet sig inspirere til serien af New York glamouren fra slutningen af 1930’erne. Den danske designer var på en rejse tværs over USA hvor han samlede ældre lamper sammen for at genanvende dele herfra og nytænke disse unikke lamper, som Tribeca serien består af. Samlingen er blevet til en række utrolig smukke lamper, som med garanti vil skabe blikfang hjemme hos dig.

Chambers er en elegant og minimalistisk lysekrone, som stadig har et råt og enkelt udtryk ligesom resten af lamperne i serien. Den passer derfor super fint ind i indretningen i de fleste hjem.

Chambers Chandelier kan du få i to forskellige størrelser og i to forskellige farver. Se udvalget her    

OBS
Til denne lampe anbefales det ikke at benytte TR Bulb lyskilden fra Menu grundet vægtforskel på TR Bulb. Tr Bulb laves i mundblæst glas hvilket forårsager denne vægtforskel.

OBS
Det er vigtigt at lyskilden/pæren ikke drejes i for hårdt og dermed overdrejes på denne lampe. Dette kan medføre en defekt fatning og er desværre ikke en berettiget reklamation hos Menu. Skru lyskilden i lampen med forsigtighed.

Design
Søren Rose Studio for Menu