Charlie & Friends

Charlie & Friends er en hollandsk baseret virksomhed, som producerer seje børnelamper af kendte karakterer. Det hele startede omkring 2010, hvor Charlie & Friends fik rettighederne til figuren Miffy, og det første produkt blev en lille natlampe. Siden hen er sortimentet vokset, og der findes flere variationer af den lille kanin Miffy, men også den populære Nuser hund fra tegneserien Radiserne er at finde i sortimentet – nemlig Snoopy, som er det engelske navn for den kendte karakter Nuser. Hos Charlie & Friends ønsker man at skabe børnelamper, der glæder børn i hele verden. Derfor skal udtrykket i lamperne også være hjerteligt og varmt – selv voksne kan ikke undgå at forelske sig i de søde børnelamper.
Viser 1 ud af 1 produkter
Den søde lille kanin Miffy er oprindeligt designet af hollandske Dick Bruna. I Holland kendes den bedst som Nijntje, som på hollandsk er en forkortelse for lille kanin

Miffy er med sit neutrale udtryk den perfekte ven, da barnets stemning smitter af på Miffy, og den bliver med det samme en fortrolig ven, som passer på en når det bliver sengetid og det bliver lidt mørkt.

Den søde lille kanin Miffy er kendt fra bøgernes verden, og den første bog kom i 1955 og siden hen er det blevet til endnu 30 bøger, 3 TV-serier og en spillefilm.

De første tegninger af Miffy var noget anderledes, det var et fluffy legetøjsdyr, men i 1963 tog hun form til den Miffy vi kender i dag.

En kendt tegneseriehund


I Charlie & Friends sortimentet finder du også den kendte tegneseriehund Snoopy, som på dansk hedder Nuser. Snoopy eller Nuser er en fast karakter i den gamle klassiske tegneserie om Radiserne – Peanuts.
Snoopy oplever en masse spændende sammen med sin bedste ven Søren Bruun, som vi på engelsk kender som Charlie Brown.
Karaktererne er tegnet af amerikanske Charles M. Schulz, som startede hele sin fortælling om dette fantastiske venskab i 1950, en historie der varede ved i 50 år hvorefter Schulz gik på pension, men i dag kender de fleste stadig fortællingerne om Søren Bruun og Nuser.