Colors Pærer

Colors er en kollektion af dekorative lyskilder, udviklet af Halo Design. Halo Design har siden 1997 designet lamper og lyskilder, med fokus på æstetisk balance, nyeste teknologi og funktionelle designløsninger. Udover at være dekorative, har en lang række af Colors’ pærerne indbygget 3-step dæmper. Det giver dig mulighed for let at dæmpe belysningen, ved at klikke en ekstra gang på kontakten eller afbryderen på lampen. (Bliv eventuelt klogere på 3-step her)
Pære LED Sensor 5W GU10 - Colors
Vejl. pris DKK 149,00
Varen er på lager online
Viser 17 ud af 17 produkter

Indbygget 3-step dæmper, med let betjening fra kontakten

3-step dæmpefunktion, er en teknologi der er indbygget i lyskilden. Den monteres i lampen, som du almindeligvis ville sætte en pære i, og kræver ikke ekstra installation.  Når du har monteret den smarte 3-step lyskilderne eller Scene Switch som de også bliver kaldt, kan lyset dæmpes ved hjælp af afbryderen eller den traditionelle stikkontakt.

Vælg mellem tre forskellige niveauer:
  • Tænd 1: Fuld styrke
  • Tænd 2: Cirka halv styrke
  • Tænd 3: Omkring 25% styrke
(Niveauet er individuelt fra pære til pære)

For at det virker skal der tændes/slukkes ret hurtigt efter hinanden. De fleste lyskilder vil desuden huske den sidste anvendte funktion. Vær opmærksom på at 3-step dæmpefunktionen ikke kan kombineres med andre dæmpefunktioner – eksempelvis, hvis lampen i forvejen har indbygget dæmper eller hvis du har en ekstern lysdæmper til din lampe.

En praktisk løsning over spisebordet eller køkkenøen, hvor du derved har mulighed for let at skifte fra et effektivt arbejdslys til en hyggelig belysning. I natlampen giver 3-step funktionen dig mulighed for at skifte fra et behageligt læselys til en afslappende belysning, blot ved at tænde og slukke på afbryderen.