Designline Connector Hvid - Antidark

DKK 79,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5706872020096
Bredde:
22mm
Længde:
20mm
Højde:
22mm
Materiale:
Metal & Plast
Farve:
Hvid
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Designline Connector Hvid er en af delene til det smarte og minimalistiske skinnesystem fra Antidark. Med designline systemet kan du let rykke dine lamper efter behov. Har du eksempelvis en strømskinne over spisebordet, kan du rykke din pendel sammen med spisebordet, hvis du har behov for mere plads, når du får gæster.

For at anvende systemet skal du bruge:

  • Strømskinner: Vælg mellem skinnerne på 1 og 2 meter. De monteres i loftet, hvorefter lampen justeres langs skinnen. Ønsker du et længere system, er der rig mulighed for at sammensætte flere skinner med en connector (se nedenfor).
  • Starter: Til hvert strømsystem, skal der anvendes en starter for at tilslutte strøm. Den placeret for enden af skinnen og tilsluttes det ønskede lampeudtaget i loftet. Anvend en centerstarter, hvis du ønsker at tilslutningen i midten af dit system i stedet for en af enderne.
  • Connector/forbinder: Ønsker du at sammensætte flere skinner for større fleksibilitet, skal du avende en connector, mellem skinnerne. Vælg Designline connector, hvis skinnerne skal hænge i forlængelse af hinanden. Du har også mulighed for at vælge corner-version, hvis du ønsker at skabe et hjørne mellem to skinner eller en t-connector, hvis du har behov for at sammensætte tre skinner i dit system.
  • Adapter: For at montere en pendel i skinnen, skal du anvende en pendeladapter. Den monteres på din pendels ledning, hvorefter den let placeres i skinnen og derefter rykkes efter behov.

Alle delene til skinnesystemet fås i både sort og hvid.

Få et overblik over det smarte Designline skinnesystem her. Har du spørgsmål til Designline Skinnesystemet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Design
Antidark