Eos UP Væglampe/Loftlampe Hvid - Umage

DKK 949,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5710302021409
Materiale:
Gåsefjer, stof og stål
Lyskilde:
Max 15W LED 2 x E27
Ø (Diameter):
400 mm
Højde:
150 mm
Koncept
Eos Up er en fantastisk fin væg-eller loftslampe, med en god diameter på 40 cm., Grundet sit design og udtryk, kan Eos Up uden problemer bruges på enten væg eller loft og tager sig rigtigt flot ud, selv i slukket tilstand. Den har det genkendelige smukke design, som resten af Eos serien også har - udført i gåsefjer, hvilket giver lampen et varmt udtryk og samtidig er med til at sørge for, at lampen kaster et blødt lys ud i rummet.

En elegant lampe, som selvfølgelig passer godt ind på børneværelset, men klart også kan bruges i hvilket som helst andet rum i hjemmet, hvor der er brug for lidt lækker belysning. Lampen er udstyret med to E27 fatninger, så der er mulighed for, at bruge enten én eller to pærer - alt efter hvor meget lys man har behov for. Eos Up er som udgangspunkt, til direkte montering, men man kan uden problemer tilføje en ledning til lampen, hvis man ønsker det.

Bemærk! Hvis produktets værdi er forringet, dvs. hvis varen har været samlet eller taget i brug, kan den ikke returneres!

Design
Umage