Fjällbacka Væglampe Antique - Markslöjd

DKK 439,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
7330024521339
Farve:
Antique
Bredde:
195 mm
Længde:
120 mm
Materiale:
Metal
Højde:
170 mm
Ledning:
2000 mm
Lyskilde:
Max 40W E14
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Fjällbacka Væglampe Antique er en af de to rå og spændende væglamper, i den lille Fjällbacka serie. En lille serie, fra en af de mest spændende brands på design- og belysningsmarkedet – Marksløjd. Serien består af to væglamper, i samme størrelse men med forskellig karakter – dog begge med samme fantastiske tilgang til det gode lys.

Stilen og rå og direkte og trækker tanker henimod noget svagt industrielt. Med deres spotlignende tilgang til lyset og med de rå og synlige samlinger og beslag, får Du et fantastisk no-nonsens design, der har et nærmest ubrudt fokus på det praktiske lys. Udgaven kaldet ’Antique’, vil have et mere lunt lysoutput, pga. sin gyldne belægning på indersiden af skærmen – hvorimod udgaven i mat sort, med en hvid belægning på indersiden, vil give dig et mere naturligt og direkte lys.

Uanset hvilken af de to muligheder du vælger, er Du sikker på holdbart design og en indstillingsvenlig væglampe, der både bringer noget rå personlighed og noget praktisk lys ind i din indretning.

Design
Markslöjd