FollowMe Bordlampe - Marset

Vejl. pris DKK 1.599,00
DKK 1.279,00
SparDKK 320,00
Varen er på lager
A++
Specifikationer
EAN:
8435516822433
Materiale:
Skærm i Polycarbonat, håndtag i eg samt kontakt i messing.
Strømtilslutning
Genopladelig
Batteritid
5 timer
Energiklasse
A++
Ø (Diameter):
123 mm
Højde:
288 mm
Ledning:
USB kabel medfølger
Materiale:
Skærm i Polycarbonat, håndtag i eg samt kontakt i messing.
Lyskilde:
LED 3,2W - 2700K - 240lm
Farve:
Hvid & Eg
Ø (Diameter):
123 mm
Højde:
288 mm
FollowMe Bordlampe - Marset

FollowMe er en let og stilfuld genopladelig bordlampe designet af spanske Inma Bermúdez for lampefirmaet Marset.

FollowMe bordlampen er batteridrevet og derfor nem at transporter, lampen vil være helt ideel til de lune sommeraftener på terrassen, i sommerhuset eller campingvognen, hvor der hygges i forteltet. Bordlampen kan også bruges til at skabe hygge sammen med lidt pynteting ved indgangen til huset i vintertiden.
FollowMe bordlampen kan bruges alle steder i huset, i stuen, på børneværelset evt dæmpet som vågelys om natten. Kun fantasien sætter grænser.

FollowMe benytter LED teknologi. Batteriet er indbygget i lampen og oplades via en USB-port eller det medfølgende stik. FollowMe har 3 lysstyrker, som justeres på en lille messing knap. Lampen lyser 5 timer på højeste lysstyrke og 20 timer på svageste lysstyrke. Der er mulighed for at skifte LED-pæren og batteriet.

FollowMe har et praktisk håndtag i eg og en hvid smart vippeskærm udført i polykarbonat. Lampen fungerer både som en funktionel lampe, der giver dig lys eller den kan bruges som stemningslys. FollowMe lampen er ikke en udendørs lampe, så den tåler ikke vand, men kan klare fugt og smådrypperi.