Hudson Loftlampe/Væglampe Bruneret Messing - Menu

Før DKK 2.695,00
DKK 2.156,00
SparDKK 539,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5709262002054
Farve:
Bruneret Messing
Højde:
923mm
Sokkel:
E27
Materiale:
Messing
Bredde:
160 mm
Hudson Væg/loftlampen er endnu en tilføjelse til den populære Tribeca serie fra Menu. Den kendte serie er designet af Søren Rose Studio, som har base i New York og med hele verden som inspirationskilde designer en masse fantastiske produkter, her iblandt lamper for Menu.

Loftlampen Hudson er yderst moderne med sit industrielle og rå udtryk, hvilket også er kendetegnende for hele den succesfulde lampeserie. Lampens fleksibilitet, hvor du let kan justere på den og tilpasse dens position, så den passer til omgivelserne, gør lampen yderst praktisk hen over køkkenøen, spisepladsen eller en anden arbejdsstation. Loftlampen er derfor et fint alternativ til den klassiske pendel.

Hæng lampen alene som et grafisk og skulpturelt element i indretningen eller hæng eventuel 2 ved siden af hinanden og opnå en flot dobbelt effekt.
Tribeca serien består af smukke lysekroner, pendler og loftlamper inspireret af New York glamouren fra slutningen af 1930’erne. Samlingen er en serie af utrolig smukke lamper, som med garanti vil skabe blikfang hjemme hos dig. Blandt andet Hubert Pendlen, der matcher Hudson, kan du se her    

Design
Søren Rose Studio for Menu