Kina Pendel Ø60 Hvid 2 Sider - David Trubridge

DKK 8.499,00
På lager om: 21-24 dage
Specifikationer
EAN:
9421028692168
Materiale:
Bambus
Farve:
Hvid
Højde:
280 mm
Bredde:
600 mm
Dybde:
600 mm
Ledning:
2000 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Koncept
Kina Pendel Hvid 2 sides Ø60 er blot én af lamperne i en spændende serie af belysning fra David Trubridge. David Trubridge er bosat i New Zealand - og er i dag en af de førende øko-designere. Det ses tydeligt, at hans favoritmateriale er træ når han udtænker design, bæredygtighed og gennemtænkte løsninger på hans eget niveau. Naturen har en central rolle i forhold til hans designs, hvor han har hentet inspiration fra formene på blomster, koraler og andre mønstre, fundet i naturen.

Han adskiller sig ikke bare fra andre designere, på hans smukke minimalistiske stil, men også ved hans bevidste brug af bæredygtige materialer - Respekt for planterne i naturen og miljøet er en del af hans kreative proces. Den smukke serie passer fantastisk ind i tidens trend, hvor der er fokus på bæredygtighed og hvor vi har et ønske om, at få mere natur ind i vores indretning.

For at mindske på belastningen af miljøet kommer lampen u-samlet. På den måde er der tænkt på alle detaljer – lige fra valg af materiale til emballage.

Den fås i mange forskellige farver - lige fra neutral bambus til helt sort. Se hele udvalget her, hvor du også kan vælge mellem størrelser fra 40cm i diameter til en imponerende pendel på 140cm.

Design
David Trubridge

Bemærk! Hvis produktets værdi er forringet, dvs. hvis varen har været samlet eller taget i brug, kan den ikke returneres!

Design
David Trubridge