Klemmelamper

En klemmelampe har mange af de samme fantastiske egenskaber som en arkitektlampe. De er nemlig både enkle, fleksible og giver et godt lys. Dog kan disse lamper sættes fast på bordkanten, og tager derfor ikke så meget plads som en almindelig lampe. Dette gør dem perfekte til mindre skriveborde eller andre steder med begrænset plads så som en vindueskarm eller lignende. Med en klemmelampe behøver pladsmangel nemlig ikke at betyde dårligere arbejdslys. Slip fantasien løs og udforsk de mange muligheder som en klemmelampe giver dig!

Find din nye klemmelampe hos Designlite.dk

Hos Designlite.dk har vi masser af smukke klemmelamper, både i vores webshop og i vores fysiske butik. Hvis du søger en specifik lampe, som vi ikke har, eller hvis du blot har en idé om, hvad du gerne vil have, så tag endelig fat i os. Vores dygtige personale kan næsten altid finde frem til den helt rigtige klemmelampe og derefter bestille den hjem til dig. Hos Designlite.dk er kunderne altid det vigtigste, og derfor er det altafgørende for os, at du er tilfreds hver gang! Derfor yder vi altid en fantastisk service, og hjælper dig både før, under og efter dit køb.

Hvis du bestiller din nye klemmelampe hos Designlite.dk, så kan du være helt tryg. Vi har hele 35 års erfaring i branchen, og samtidig er vi godkendt af e-handelsfonden. Derudover giver vi selvfølgelig fuld garanti på alle vores produkter. Ud over dette så tilbyder Designlite.dk også dag-til-dag levering for kun 29kr. (Fragten er dog gratis på alle ordrer over 499,-)

Hvis du har spørgsmål angående vores klemmelamper, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Skriv en mail til os på info@designlite.dk eller ring på 97 42 04 76 – Vi står altid klar til at hjælpe dig!