Kobber Udendørslamper

Kobber er fortsat et populært materiale i mange designmæssige sammenhænge – også lamper. Med en kobber udendørslampe kan du sætte et luksuriøst og hyggeligt præg på din bolig. Gå på opdagelse i vores store sortiment og bliv budt velkommen af det beroligende skær fra en kobber udendørslampe, hver gang du kommer hjem. Hos Designlite.dk vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte lampe, så tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du brænder inde med et spørgsmål. Vi kan også være behjælpelige med at bestille lamper hjem efter dine egne ønsker, hvis du ikke kan finde hvad du søger.

Viser 12 ud af 12 produkter

Udendørs væglamper i kobber


Udvalget af væglamper i det glødende metal er stort. Den varme kobbernuance passer rigtig godt til de fleste husfacader fordi det er et klassisk og holdbart materiale.

Væglamper i kobber er flotte på husets facade. De giver dit udendørsrum et moderne og luminøst udtryk. Kobber er et materiale som patinerer udendørs – og det gør kobber langt hurtigere end indendørs. Patineringen giver metallet en grønlig overflade som på smukkeste vis tilføjer et personligt præg.

Kobber udendørs lamper


Uanset hvilken type udendørslampe i kobber du vælger er det afgørende at vurdere hvilket belysningsbehov du har.

Alle typer af lamper fås efterhånden i kobber – og det samme gælder naturligvis certificeret udendørslamper. Det er derfor bare med at vælge om du vil have bedlamper, væglamper, stolper eller pullerter i din have eller indkørsel.