222 Væglampe Sort/Kobber - Lampe Gras

DKK 3.768,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8200900082392
Vægt:
1,5 kg
Materiale:
Stål
Farve:
Sort & Kobber
Skærm:
Højde 175 mm x Ø140 mm
Arm:
388 x 200 mm
Vægt:
1,5 kg
Lyskilde:
11W E14
Lampe Gras 222 Sort - Kobber

Bemærk! Skærmen du modtager har ingen patinering. Den er nyproduceret og har ikke været udsat for luft, som er medvirkende til en patinering. Det er en proces der starter, når lampen er pakket ud og taget i brug.

Når du bestiller en lampen med ’Rå Kobber’, får du en lampe der er ubehandlet og patineringen vil derfor ske hurtigt, i modsætning til en lampe der har fået en lak-behandling. Overfladen påvirkes af luftfugtighed, os fra madlavning, eventuelt regnvand mv. og man kan derfor ikke sætte en præcis tidshorisont for, hvor hurtig patinering vil ske. Man kan dog allerede efter 14 dage se, at det rå kobber er blevet mørkere i farven.

Franske Lampe Gras står bag denne stilrene og unikke væglampe vis oprindelige design er fra 1922. Bernard Albin Gras formgav væglampen og hans designs var æstetisk og funktionelt forud for sin tid.

Lampe Gras 222 har en base og arm i sort stål og skærmen er i flot blank kobber, hvilket giver væglampen et flot og eksklusivt udtryk. Væglampen er fremstillet uden skruer og svejsninger.

Væglampen kan vendes og drejes i mange retninger, hvilket gør Lampe Gras 222 super anvendelig de fleste steder i huset.

Se flere lamper fra Lampe Gras´ fantastiske kollektion her