304 Væglampe Hvid/Hvid/Kobber - Lampe Gras

Vejl. pris DKK 2.933,00
DKK 2.346,00
SparDKK 587,00
17-08-2022
Specifikationer
EAN:
3700677600943
Vægt:
1,5 kg
Materiale:
Stål
Lyskilde:
Max 11W E14
Farve:
Hvid & Kobber
Ø (Diameter):
140 mm
Arm:
150 mm
Vægt:
1,5 kg
Montering:
Til montering direkte på lampeudtag
Tæthedsgrad:
IP 20
Lampe Gras N304 - Hvid-Kobber

Bemærk! Skærmen du modtager har ingen patinering. Den er nyproduceret og har ikke været udsat for luft, som er medvirkende til en patinering. Det er en proces der starter, når lampen er pakket ud og taget i brug.

Når du bestiller en lampen med ’Rå Kobber’, får du en lampe der er ubehandlet og patineringen vil derfor ske hurtigt, i modsætning til en lampe der har fået en lak-behandling. Overfladen påvirkes af luftfugtighed, os fra madlavning, eventuelt regnvand mv. og man kan derfor ikke sætte en præcis tidshorisont for, hvor hurtig patinering vil ske. Man kan dog allerede efter 14 dage se, at det rå kobber er blevet mørkere i farven.

Super dejlig klassisk, blød og lækker væglampe der mest af alt minder os om den gode gamle arkitektlampe. Den kan justeres både i armen og i lampeskærmen. Den kan bruges i mange sammenhænge, bla. over arbejdsbordet i køkkenet eller på væggen i badeværelset. Den bliver ofte brugt som sengelampe i soveværelset og har også den fordel at den kan bruges i stuen ved enten en stol eller sofaen. En multifunktionel væglampe er den bedste betegnelse på denne fantastiske lampe. Oprindelig designet i 1921 af Bernard-Albin GRAS. Lampe Gras N304 i hvid med kobber inderskærm er et nyt design af Lampe Gras klassikeren. Den helt hvide lampe med kobber inderskærm gir lampen kant. Lampe Gras har produceret et helt specielt og fantastisk sortiment af både bord- væg- og standerlamper.

NB Lampen leveres til direkte montering - altså uden afbryder og ledning.