304 Væglampe Hvid/Kobber - Lampe Gras

Vejl. pris DKK 2.933,00
DKK 2.346,00
SparDKK 587,00
Forventet på lager om: 14-16 dage
Specifikationer
EAN:
3700677600967
Vægt:
1,5 kg
Højde:
H 175 mm x Ø 140 mm
Materiale:
Stål
Lyskilde:
11W E14
Farve:
Hvid & Kobber
Ø (Diameter):
140 mm
Fod:
Ø 95 mm
Arm:
150 mm
Vægt:
1,5 kg
Montering:
Til montering direkte på lampeudtag
Tæthedsgrad:
IP 20
Lampe Gras N304 - Kobber-Hvid

Bemærk! Skærmen du modtager har ingen patinering. Den er nyproduceret og har ikke været udsat for luft, som er medvirkende til en patinering. Det er en proces der starter, når lampen er pakket ud og taget i brug.

Når du bestiller en lampen med ’Rå Kobber’, får du en lampe der er ubehandlet og patineringen vil derfor ske hurtigt, i modsætning til en lampe der har fået en lak-behandling. Overfladen påvirkes af luftfugtighed, os fra madlavning, eventuelt regnvand mv. og man kan derfor ikke sætte en præcis tidshorisont for, hvor hurtig patinering vil ske. Man kan dog allerede efter 14 dage se, at det rå kobber er blevet mørkere i farven.

Multifunktionel, klassisk og blød væglampe der mest af alt minder os om den gode gamle arkitektlampe. Den justeres både i armen og i lampeskærmen, så man kan vippe lyset i den retning, man ønsker. Den kan bruges i mange sammenhænge, bla. over køkkenbordet eller på væggen i badeværelset. Den bliver ofte brugt som sengelampe i soveværelset og har også den fordel at den kan bruges i stuen ved enten en lænestol eller en sofa. Væglampen er utrolig funktionel og samtidig meget smuk med kobberskærmen. Oprindelig designet i 1921 af Bernard-Albin GRAS. Lampe Gras N304 i hvid er et nyt design af Lampe Gras klassikeren. Den helt hvide lampe gir lampen et uskyldigt og stilrent udtryk, hvor kobberskærmen giver en lækker og stilfuld i kontrast til resten af lampen. Lampe Gras har produceret et helt specielt og fantastisk sortiment af både bord- væg- og standerlamper.

NB Lampen leveres til direkte montering - altså uden afbryder og ledning.