LED Væglamper

Med en LED-væglampe har du mulighed for at skabe et fantastisk lys, satse hundrede procent på funktionalitet og design, og samtidig have en miljøvenlig løsning i dit hjem.

LED-væglamper en den helt rigtige løsning, hvis du ønsker at have mulighed for at lege med lys. LED-væglamperne har mange funktioner og man ser med det samme, at designerne bag LED-lamper har haft funktionalitet og æstetik højt prioriteret.


Passepartout Væglampe/Loftlampe JH12 Gold - &tradition
Før DKK 2.395,00
Spar DKK 480,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Tolomeo MICRO Pinza Væglampe - Artemide
Før Fra DKK 1.080,00
Spar DKK 270,00
Vælg variant for status
Flex USB Væglampe Sort - Raxon
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Le Klint Facet Væglampe  - Le Klint
Før Fra DKK 2.995,00
Spar DKK 600,00
Vælg variant for lagerstatus
Dot W120 Væglampe Sort - ANTIDARK
Før DKK 1.295,00
Spar DKK 260,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Flex USB Væglampe Hvid - Raxon
Før DKK 499,00
Spar DKK 104,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 20 ud af 200 produkter

LED væglamper – sparsom og funktionel belysning

Hos Designlite.dk har vi samlet et bredt udvalg af LED-væglamper i forskellige designs. Blot fordi du vælger en lampe, som er funktionel og miljøvenlig, behøver du nemlig ikke at gå ned på udtryk og design. Der laves klassiske lamper i LED, eksempelvis fra danske Le Klint og Herstal, som giver dig et tidløst og stilrent udtryk, der kan bruges overalt i hjemme. Ligeledes finder du LED-lamper hos moderne mærker som Light-Point og Nordlys, der laver de smukkeste LED-væglamper til indendørs- og udendørsbrug. Hvad end du leder efter en klassisk lampe eller du går efter nyheder, så kan du med sikkerhed finde en lampe, som passer lige netop til dit hjem!

Kan du alligevel ikke finde den helt rigtige led væglampe? Så kontakt vores dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem.