Spar 25 % på Night Owl og Kaiser Idell 6718-W fra Fritz Hansen

1. november 2018
Spar 25 % på Night Owl og Kaiser Idell 6718-W fra Fritz Hansen
Lige nu kan du spare hele 25 % på to fantastiske lamper fra det danske designerbrand. Siden 2015 har mærket Lightyears hørt under Fritz Hansen - og dét med god grund. Mærkerne har samme kompromisløse tilgang til design og kvalitet. Det var derfor ganske naturligt at de to slog sig sammen og præsenterede komplette interiørløsninger bestående af alt fra møbler, tæpper og naturligvis belysning.

Kun til og med den 23. december 2018 kan du spare penge på de to sikre gavehit!

Night Owl
Den talentfulde designer Nicholai Wiig Hansen har skabt den karakteristiske bordlampe. Det organiske og asymmetriske formsprog giver lampen et særdeles spændende udtryk som passer perfekt til dens funktion som stemningsskabende belysning. Den fås i både en helt mørk og atmosfærefuld udgave samt i en lys og skandinavisk version.

Mangler du en julegave til designelskeren? Køb den allerede nu og undgå panik!

Kaiser Idell 6718-W sakselampe
De ikoniske Kaiser Idell lamper i ægte tysk Bauhausdesign er helt vildt flotte! De er klasseeksemplet på tysk form og funktion når det er allerbedst. Samtidig er de naturligvis produceret i gode gedigne materialer og med en sakselampe fra serien er du sikret god kvalitet samt et übbercoolt udtryk i dit hjem.

Ønsker du dig også den ikoniske sakselampe eller kender du én der gør? Køb den lige her.