AYTM – nyt mærke hos Designlite

12. marts 2019
AYTM – nyt mærke hos Designlite
Vi byder velkommen til et nyt mærke hos Designlite. AYTM er dansk design, hvis kollektion spænder bredt inden for indretningstilbehør til hjemmet. I deres spændende kollektion finder vi også lampeserien Luceo.

En spændende, moderne lampeserie, hvor der er kræset for kvaliteten og tilføjet et strejf af luksus. Luceo er en komplet lampeserie, der består af tre størrelser pendler, en bordlampe, en gulvlampe og en væglampe. Hele lampeserien kommer i klassisk sort eller moderigtigt guld.

Luceo er med en klassisk formet skærm i metal, som på pendlerne komplimenteres af et ophæng i massivt glas. Glasdetaljen findes på hele lampeserien og kendetegnet for denne luksuriøse detalje er at den fungerer som en reflekter, der fanger lyset og sender det retur med flotte refleksioner.

Den smukke lampeserie er inspireret af arkitektur fra Det Gamle Rom. De smukke akvædukter, som ligner broer og med deres klassiske buer. Buerne er inspirationen til skærmen.
Akvædukterne blev anvendt til at bringe liv og vand ind til byerne.

AYTM har med Luceo lampeserien formået at skabe en klassisk designperle, som er helt original i sit udtryk og som med tiden nok skal bestå prøven om at være tidløst dansk design.

Se hele den smukke lampeserie her