ANGLEPOISE – Nyt funktionelt mærke hos Designlite

17. oktober 2019
ANGLEPOISE – Nyt funktionelt mærke hos Designlite
Byd velkommen til Anglepoise - det britiske mærke fra 1932, der producerer praktisk og effektiv belysning i et tidløst design. Blandt deres udvalg af lamper, finder du både bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler i et smukt og klassisk design.

Uanset om du søger en lampe til stuen eller køkkenet, sengelampe eller arbejdslampe, så finder du det i udvalget fra Anglepoise. Serien Original 1227, er kreeret ud fra den originale arkitektlampe af samme navn, som var starten på hele brandets historie. Det klassiske og simple design er gennemført i hele serien, som har fået en sort lakeret overflade – overfladen giver lamperne et eksklusivt og elegant udtryk, der især komplimentere den skandinaviske stil.

I samarbejde med den anerkendte modedesigner Paul Smith, blev der i 2014 lanceret en ny fortolkning af Anglepoise Type 75 bordlampen. Lampens karakteristiske form er kombineret med Paul Smiths forkærlighed for farver, der giver lampen et meget fremtrædende og moderne udtryk.

Siden 2003 har Sir Kenneth Grange stået i spidsen for Anglepoise. Han bestræber sig på at videreføre den innovative og nytænkende tankegang, der altid har været en del af virksomhedens identitet. Selvom lamperne hele tiden blive forfinet og udviklet i forhold til tidens tendenser, er han yderst omhyggelige med at bevare den karakteristiske form og funktionelle egenskaber, som Anglepoise lamperne er kendt for.

Find de praktiske lampe fra Anglepoise her.