Nyt mærke på shoppen // Wrong.london fra HAY

4. december 2019
Nyt mærke på shoppen // Wrong.london fra HAY
Det startede i 2002 da Mette og Rolf Hay ønskede at etablere et nyt mærke, med en mission om at skabe moderne designmøbler med inspiration fra 1950’erne og 1960’erne. Gennem tiden har de arbejdet med mange forskellige designere – blandt andet den britiske Sebastian Wrong, som i 2015 var med i etableringen af den succesfulde kollektion Wrong for HAY, der både rummer møbler, tilbehør til boligen og ikke mindst lamper.

Belysningsdelen fik så meget opmærksomhed, at den senere fik sit eget brand Wrong.london, som er 100% dedikeret til belysning. Wrong.london holder fast i de værdier vi kender fra HAY – høj kvalitet, miljøvenlig produktion og æstetisk smukt design. Udvalget byder på både bordlamper, væglampe, pendler og gulvlamper til alle rum i hjemmet – alle i et flot nordiske design, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretning.

Er du på jagt efter en minimalistisk lampe over spisebordet eller det fortrukne arbejdsområde i køkkenet, så er 30 degrees en pendel du skal lægge mærke til. Udført i træ, har pendlen et nordiske look, der passer let ind i den skandinaviske indretning, samt et fantastisk lys. Med den smukke PC Lampe-serie, har du mulighed for et cool og moderne look i hele hjemmet – den stilfulde lampe med diffuser, fås både som bordlampe, pendel, væglampe og som en genopladelig To Go Lampe, der kan bringes med rundt i hele hjemmet.

Her finder du hele vores udvalg af HAY lamper.