LE KLINTs Angel Uriel og Angel Gabriel – Projekt Love & Light

4. december 2019
LE KLINTs Angel Uriel og Angel Gabriel – Projekt Love & Light
Creative Manager hos LE KLINT Isa Down Whyte Jensen, indledte i 2012 et nyt projekt Love & Light. Projektet symboliserer kærlighed, lys og gavmildhed; Hvert år donerer de en procentdel af indtægterne fra deres produktserie SEASONAL-kollektionen til en ny sag – lokalt, nationalt eller internationalt.

Fra SEASONAL-kollektionen har vi de skønne engle; Angel Uriel og Angel Gabriel på shoppen i tre forskellige størrelser. Udover at støtte et godt projekt, får du de fineste engle, som er utrolig smukke og naturligvis lavet med den karakteristiske foldeteknik, som vi kender fra LE KLINT. Det tidløse design og den velkendte høje kvalitet, giver et stemningsfuldt lys år efter år.

Designeren har fået inspiration fra hendes kærlighed til julen og designet englene som en hyldest til hendes forældre, som begge er gået bort. Hun har derfor lavet to udgaver af englen; Den feminine ’Uriel’ og den maskuline ’Gabriel’.

Projektet har tidligere støttet Minerva Womens Center i London, Ungdommens Røde kors og TrygFondens ’SE MIG’-kampagne, Det kongelige Teaters balletskole i Odense og indbyggere i bjergbyerne i Portland-området i Jamaica, som blev ramt af orkanen Sandy i 2012. I 2019 støtter projektet det nybyggede Vandrehjem i Odense, hvis formål er at skabe trygge rammer for veteraner og deres pårørende.

Udover de skønne engle, finder du også de Flettede Julehjerter og Snowflake og LE KLINT Stjernen, fra SEASONAL-kollektionen i vores udvalg, som alle støtter op om projektet. Se hjerter, stjerner, snefnug og ikke mindst englene her.