Louis Poulsens Panthella serie udvides med en To Go version

10. december 2019
Louis Poulsens Panthella serie udvides med en To Go version
Tag godt imod det nyeste medlem af Panthella serien; Panthella Portable.

Den velkendte designer Verne Panton er kendt for hans specielle sans for form, lysets funktion og rummelighed. På samme tid var han meget bevist og ikke mindst modig, omkring hans valg af materialer. I 1971 satte han sig for at designe en lampe, som fik det optimale ud af lyskilden.

Resultatet blev Panthella bordlampen, der ikke blot er æstetisk smuk, men også yderst funktionel. Takket være lampens organiske former, bliver lyset reflekteret i lampens skærm samt fod, hvorfra det behagelige lys sendes 360 grader ud i omgivelserne. Samtidig skinner det blændfri lys gennem lampens skærm i opal akryl og på den måde nåede Verne Penton i mål med at skabe lampen med optimalt udbytte af lyst.

i starten af 2020 lancerer Louis Poulsen en nyfortolkning af den ikoniske bordlampe, i en mindre udgave på blot 24 centimeter, som ikke mindst er bærbar. Den oplades let via USB og kan, på en fuld opladning, anvendes i op til fem timer. Man er derved ikke afhængig af en stikkontakt og den fungerer derfor perfekt som læselys, stemningsgivende belysning i stuen eller som natlampe – alle steder, hvor man i kortere tid har brug for et behageligt lys. Lampens indbyggede LED-lys betjenes let via den diskrete ON/OFF-knap på lampens fod, hvor der også er mulighed for at indstille lampen i tre forskellige lysstyrker.

Selvom lampen først bliver lanceret i 2020, er det allerede nu muligt at købe lampen i et begrænset antal. Bestil den her.