NYHED // Multi-Lite Small serie fra GUBI

11. december 2019
NYHED // Multi-Lite Small serie fra GUBI
Tag godt imod de nyeste medlemmer af den populære Multi-Lite serien; Multi-Lite Small Pendlen samt Multi-Lite Bordlampen.

Multi-Lite blev første gang tegnet tilbage i 1972 af Louis Weisdorf. Den kendte danske arkitekt og designer er uddannet på Det Kongelige Kunstakademi i København, hvorefter han arbejde med alt fra grafisk, interiør og industrielt design. Hans industrielle arbejde og grafiske sans ses tydeligt i hans Multi-Lite fra 1972. Han designede en lampe, der ikke blot er yderst dekorativ, men også indbyder til leg med lyset.

Det elegante design spiller max med sine geometriske former. Som navnet antyder, har lampen flere muligheder for anvendelse; Ved at rotere de to yderste skærme, omkring de to cylinderformede inderskærme, kan man styre lyset i den retning man ønsker – enten opad, nedad eller en kombination, der giver et spændende asymmetrisk lys.

Ringen i det blanke metal, er en super flot detalje, der indrammer den dekorative lampeskærm – kombineret med den sorte ledning i stof, er det sofistikerede udtryk og den høje kvalitet nøje gennemført.

Den karakteristiske lampe fås nu også som en mindre pendel med en diameter på 25 cm. Perfekt over spise- eller sofabordet, hvor lyset kan justeres til et nedadgående praktisk lys, eller et opadgående indirekte lys, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet. Det samme gælder den nye Multi-Lite Bordlampe, som ligeledes skaber et sofistikeret og eksklusivt udtryk, når den eksempelvis placeres på stuens kommode eller på natbordet. Begge lamper passer let ind i den moderne skandinaviske indretning, hvor simpelt og minimalistiske design fortsat hitter.

Du finder Multi-Lite Small serien her, hvor du også kan udforske resten af den dekorative Multi-Lite serie.