Kampagnepris på Oslo Wood Gulvlampe – Januar 2020

7. januar 2020
Kampagnepris på Oslo Wood Gulvlampe – Januar 2020
Med den smukke Oslo Wood Gulvlampe, er der lagt op til en hyggelig stemning i hjemmet. Det bløde stemningsfulde lys bakkes op af associationerne til den norske natur – en hyggelig gåtur blandt Oslos høje træer. Den norske designer Ove Roger har ladet sig inspirere af Oslos natur da han designede Oslo Wood Gulvlampen.

Helt præcis har han taget udgangspunkt i træerne der vokser i centrum af Oslo. Når byens lys rammer træernes toppe en, bliver lyset filtreret og giver en blid oplysning af himlen - på samme måde giver lampen et diffust opadgående lys. På det trebenede stativ er lampeskærmen fastgjort, og kan roteres i den retning man ønsker. Gennem den semitransparente lampeskærm, skinner et behageligt diffust lys ud i omgivelserne og giver en hyggelig belysning.

Det er ikke kun designerens begejstring for den norske natur der afspejler sig i lampen, men også for det klassiske retro design. Med et retro touch passer lampen perfekt ind i den moderne indretning, hvor retro stilen fortsat hitter og hvor naturen bliver brugt i indretningen, til at skabe den rolige og afslappende stemning. Vælg mellem flere forskellige farver og find den der bedst passer ind i din indretning; Guld, sort eller hvid stativ, med en skærm i enten sort, grøn, beige eller lys blå. Du finder din Oslo Wood Gulvlampe her, hvor du får 20% rabat hele januar 2020.