Spændende nyheder fra Globen Lighting

6. februar 2020
Spændende nyheder fra Globen Lighting
Tag godt imod de friske nyheder fra det svenske firma; Globen Lighting. De beskriver selv deres forårskollektion med nøgleordene; århundredeskiftet, klassisk, organisk, moderne, plisseret, romantisk, tropisk natur og ikke mindst skandinavisk! Derudover skal ordene; smukt, anderledes og spændende afgjort også tilføjes. Blandt valget af materialer finder du blandt andet de naturlige materialer; marmor, genbrugspapir og træ. Deres design byder på en masse interessante former i både metal og glas, samt jordagtige toner, som cremet hvid, grøn og brun.

De har blandt andet den elegant fortolkning af den klassiske skomagerpendel; Cobbler Pendel. Den plisserede lampeskærm er hér udført i glas, der giver lampen et moderne og let udtryk, kombineret med en retro og antik stil.

Desuden er deres sortiment indenfor udendørs belysning udvidet, så der er mulighed for at bringe det flotte skandinaviske udtryk med i udendørsområderne. Læg især mærke til Koster Udendørslampen - en alsidig lampe med et grafisk udtryk og et atmosfærisk lys. Lampen fås i to forskellige størrelser og kan anvendes som både bordlampe, gulvlampe, piedestal eller en lille siddeplads.

Med en lampe fra Globen Lighting får du mere end blot lys til din bolig. Med fokus på anderledes og spændende design, giver deres design den skæve og kreative kant til indretningen – indenfor de svenske designtraditioner, kombineret med moderne tendenser.

Find din lampe fra Globen Lighting her.