NYHED // Mr. Wattson har fået en lillebror

27. februar 2020
NYHED // Mr. Wattson har fået en lillebror
Den populære Mr. Wattson Bordlampe findes allerede i mange hjem, hvor den skaber glæde, smil på læben og ikke mindst; personlighed i indretningen. Nu har lampen fået en lillebror, der har samme finurlige design som Wattson selv, blot i et mindre størrelsesformat.

På samme måde som den originale Mr. Wattson, er lampen bevægelig, så den kan placeres som ønsker – i vindueskarmen, på vindueskarmen eller på natbordet, hvor den lille lampe ikke tager meget af pladsen. Lampen kommer med et USB-stik, som let sættet til en almindelige stikkontakt via en USB-adapter (medfølger ikke). Alternativt kan man eksempelvis anvende sin PC som strømkilde til Mini Wattson

Designeren har tydeligt hentet inspiration fra 1930’ernes klassiske vintagebiler, og kombineret den med action-figurerne fra 1970’erne. Den lækre kombination af et lampehoved i metal, samt en krop i ask, får lampen et stilfuld og nordisk udtryk. De bevægelige ben giver lampen personlighed og bliver et iøjefaldende element i hjemmet.

Det legende design kombineret med det kvalitetsbevidste valg af materialer, giver en skøn og anderledes lampe, der passer ind i enhver indretningsstil. Se lampen i fire forskellige farver her, hvor du også finder den originale Mr. Wattson Bordlampe, samt en simpel væglampe i samme serie.