Gå på opdagelse i butikken – UDEN at forlade hjemmet

31. marts 2020
Gå på opdagelse i butikken – UDEN at forlade hjemmet
Trænger du til at komme ud og shoppe lamper til din indretning? Det er nu muligt at gå på opdagelse hos Designlite i Holstebro, via Facetime direkte til ekspedienten i butikken. Få en rundvisning, samt personlig betjening med lys og lyd - næsten som at være der selv.

Udover at se butikkens udvalg af lamper, har du samtidig mulighed for at dele dit hjem via videochatten. Du får derved personligt råd og vejledning, til at finde den lampe der passer bedst ind i dit hjem. Bestil direkte over telefonen, så pakker og sender vi din ordre til dig.

Kontakt butikken på FaceTime på telefonnummer 👉 +45 93396902 eller book en tid med os på butik@designlite.dk

Den rette belysning i hjemmet
Vi opholder os i disse dage flere timer i hjemmet end normalt. Derfor er det vigtigt at have fokus på den rette belysning - får du nok lys ind i hjemmet i løbet af dagen? Har du det bedste og mest optimale lys over dit nye hjemmekontor? Eller mangler der lys ved skrivebordet på børneværelset, for at gøre hjemmeskolen lidt mere behagelig?

Når vi bruger mere tid i hjemmet, er det samtidig en god idé, at anvende en belysningsløsning med mulighed for at dæmpe lyset. Vi har forskellige behov for lys i løbet af dagen; En blød belysning i morgentimerne, et praktisk og funktionelt lys i løbet af dagen og en dæmpet belysning til at geare ned og stresse af i aftentimerne.

Vi står klar til at hjælpe, uanset dit belysningsbehov, så bliv hjemme og kontakt os via FaceTime.