Byd velkommen til Cylinder fra LE KLINT

22. april 2020
Byd velkommen til Cylinder fra LE KLINT
Med inspiration fra Model 375, der blev lanceret i 2018 i forbindelse med LE KLINTs 75års jubilæum, er Cylinder en serie af lamper, der omfavner hele essensen af LE KLINT. De plisserede skærme er her kombineret med det rene, enkle og ægte skandinaviske udtryk, der går hånd i hånd med den nordiske indretningsstil, som verden fortsat omfavner og tager til sig.

Som kontrast til de hvide stringente skærme, har lamperne en base eller ophæng i sortbejdset egetræ, samt en lille detalje i metal. Det eksklusive look er elegant afsluttet, med en tekstilledning i vævede grå uldstoffer – en kvalitet der også er kendt fra jakkesæt.

Vælg mellem tre forskellige pendler, der hænger smukt alene, på en række eller i en klynge i forskellige niveauer, hvor man får en fornemmelse af at skærmene fungerer sammen som tandhjul. Bordlampen kommer i to forskellige størrelser og kan anbringes hvor som helst i hjemmet. Med en diameter på blot 14 centimeter, er den lille lampe helt ideen til smalle reoler og små sideborde.

Se hele den nye elegante lampeserie her