Santa & Cole på shoppen med den populære Trípode G5 Gulvlampe

24. april 2020
Santa & Cole på shoppen med den populære Trípode G5 Gulvlampe
I forbindelse med at vi har fået det spanske designbrand Santa & Cole på shoppen, kan du nu også den populære Trípode G5 gulvlampe hos Designlite. Santa & Cole blev grundlagt i 1985, hvor de startede med at designe og producere lamper. Sidenhen har de arbejdet på mange forskellige områder, blandt andet bøger og møbler, men belysning har altid været deres hjertebarn.  Deres design bærer præg af et moderne udtryk, der skiller sig ud fra mængden af lamper. De er samtidig let genkendelige på grund af deres karakteristiske former og valg af materialer.

Gulvlampen tager udgangspunkt i GT5 pendlen – en unik lampeskærm af håndlavet bomuldsbånd, der på én gang fremstår både klassisk og dramatisk i sit udtryk. Når lampen tændes bidrager den med et varmt, stemningsfyldt lys, mens skærmens stribede mønster fremhæves i et nuanceret lys. Skærmen hviler hér på tre tynde metalben, der skærer hinanden over ét punkt og giver lampen en unik balance i det visuelle udtryk. Placer gulvlampen i soveværelset eller i forbindelse med sofahjørnet, hvor den bidrager med et hyggeligt atmosfærisk lys.

Udover GT5 pendlen og G5 gulvlampen, fås pendlen også i en mindre version; GT6, samt en M3 bordlampe. Se hele familien her