Nyt mærke op shoppen // Goodnight Light

5. maj 2020
Nyt mærke op shoppen // Goodnight Light
Byd velkommen ombord, til den origami-inspirerede båd-lampe; The Boat på Designlite. Den kommer sammen med Shoppens nye designbrand; Goodnight Light, der skaber fantasifulde lamper, der appellerer til både voksne og børn. The Boat Lampen er én ud af flere lamper i støbt vinyl. Det stærke materiale er 100% vandtæt og flyder over vandet, så der er lagt op til at tage lampen med i poolen – eventuelt sammen med The Duck-Duck lampen i samme materiale.

Bag designet står designduoen Eva og Marke Newton. Evas kunstneriske evner og hendes speciale indenfor børnenes verden kombineret med Markes magiske verden fuld af poesi, er lig med fantasifulde lamper, der tilfører en drømmeagtig poesi til indretningen.

Udover Vinyl-lamperne byder Goodnight Light på en Decoupage-serie af lamper til børneværelset.  Serien består af lamper i forskellige former, som er tegnet i hånden og fremstillet i stærkt metal. Vælg mellem en række moderne matte farver og find den figur, der bedst passer ind på børneværelset, i børnehaven eller hvor du ønsker at sætte er dekorativt grafisk præg på indretningen.

Oplev det nye brand her, hvor du finder nostalgiske referencer og dekorative lamper, der passer til ethvert miljø.