Nyt dansk mærke // NUAD

18. maj 2020
Nyt dansk mærke // NUAD
Mathias og Rune – den ene som ’tænkeren’ og den anden som ’skaberen’, stå bag det nye mærke; NUAD, som vi er glade for at have på Designlite.dk. Med udgangspunkt i både almindelige og ekstraordinære objekter i hverdagen, forfiner og finjusterer de produkter til et resultat, der er endnu bedre.

Med en passion for belysning, har de kastet sig over at skabe et en serie af lamper, med udgangspunkt i 80’ernes lysstofrør; Med Radent pendel, får du det fantastiske lys fra lysstofrøret i et moderne industrielt design. Den består helt enkelt af et LED-lysrør, der er skjult bag den perforerede skærm af metal.

Pendel er åben i bunden, for et praktisk nedadgående lys, mens den samtidig sender et atmosfærisk blødt lys ud i rummet. Serien byder tilmed på en Radent væglampe, med et indirekte lys for en hyggelig stemning i hjemmet, i arbejdsmiljøet, restauranter eller caféer. Et industrielt design med rene linjer og et rustikt look – perfekt til den moderne minimalistiske indretning, hvor lampen tiltrækker sig en del opmærksomhed og giver et fantastisk lys.

Se hele serien her – begge modeller fås i to forskellige størrelser, mens der er tre forskellige finish at vælge mellem; sort, hvid eller messing.