Seletti Monkey, Mouse og Bird lampen har fået selskab af Chameleon

24. juli 2020
Seletti Monkey, Mouse og Bird lampen har fået selskab af Chameleon
Har man først stiftet bekendtskab med det italienske brand Seletti, så glemmer man dem ikke lige igen. Fra deres verden af ekstraordinær design, finder du nemlig legende design, usædvanlige kombinationer og referencer til kunst. Deres iøjefaldende kollektion af boliginteriør, byder på en lang række sjove produkter, der bringer personlighed ind i din indretning.

Indenfor kategorien lamper, er de bedst kendt for deres usædvanlige Monkey Lampe - en lille hjælpsom abe, med personlighed og humor. Han holder dig ved selskab, mens en lyskilde i hans hånd lyser op i omgivelserne. Lampen fås både til indendørs ud udendørs brug, ligesom den forbløffende Bird Lampe, der på samme måde giver fokus og blikfang i indretningen. Med inspiration fra dyrenes verden finder vi desuden den charmerende Mouse Lampe til indendørs brug i en lille musestørrelse.

Nu kan du også få den fantastiske Chameleon Lampe. Med en både afslappet og ekstrovert udstråling, er lampen perfekt som et dekorativt element i indretningen. Det legende design er ikke kun et hit på børneværelset. Med et sofistikeret og minimalistisk udseende, passer lampen let ind på både soveværelset, på kommoden i entreen eller på væggen i stuen.

Se Selettis Chameleon bordlampe og væglampe her, hvor du desuden finder resten af lamperne fra dyrenes verden.