Eksklusiv kegleformet lampeskærm - fra Louis Poulsen

18. august 2020
Eksklusiv kegleformet lampeskærm - fra Louis Poulsen
Keglen er en smuk pendel fra Louis Poulsen, der ligesom navnet antyder, er formet som en kegle. Selve skærmen er fremstillet i optrukket aluminium, som enten er sort- eller hvidlakeret. Det giver lampen et helt minimalistisk og stilfuldt udseende, der tilfører et stærkt grafisk udtryk til indretningen.

Den er designet af BIG Ideas. Idéen bag Keglen er at skabe en serie af smukke pendler i sammen gode kvalitet og designdetaljer, som er kendetegnet for Louis Poulsen, men hvor hver enkelt lampe har sin egen unikke personlighed.

Behageligt, blødt og blændfrit lys til enhver indretning
Lyskilden er placeret indeni keglen og er ikke direkte synlig, på grund af en buet opalindsats som er indbyttet i lampen. Anvend den over spisebordet, hvor indsatsen sikrer at lyset ikke blænder, mens den giver et blødt jævnt lys over samlingspunktet. Den hvide inderside sikrer, at lyset reflekteres optimalt. Der sendes også et blidt lys opad gennem en ensartet, diskret åbning i toppen af skærmene.

Keglen fås i fire forskellige størrelser, med en diameter på 17, 25, 40 eller 65 centimeter. De forskellige skærmstørrelser har hver deres måde at sprede lyset på. Der findes derfor både en pendel til dig, der ønsker et behagelige lys i restaurations- og mødescenariet og en til dig, der ønsker en mere intimt lys over spisebordet eller sofabordet. Miks de forskellige størrelser i en dekorativ klynge eller placer dem på en lineær linje over et langbord, for et stringent og moderne udtryk i indretningen.

Se Keglen i sort og hvid, samt fire størrelser her