Smuk lampekollektion fra AYTM – Cycnus

13. januar 2021
Smuk lampekollektion fra AYTM – Cycnus
Byd velkommen til den nye lampekollektion fra danske AYTM – Et brand, der på kort tid er gået fra at være et ukendt designbrand, til at være til stede over store dele af kloden. Det blev etableret i 2004 af Katrine Gran Hartvigsen, der siger om AYTM; "Vi tilføjer noget nyt til den danske design scene. Vi har derfor stor tiltro til brandet AYTM og dets udvikling og glæder os utrolig meget, til den rejse som virksomheden begiver sig ud på."

Cycnus kollektion – majestætisk og smuk

I dag har AYTM en stor kollektion af både lamper, møbler og boligtilbehør. Hvert produkt er gennemarbejdet ned til mindste detalje og de nye lamper i Cycnus serien er absolut ingen undtagelse. Med inspiration fra fuglens vinger har lampen en karakteristisk lampeskærm, der går igen på gulvlampen, bordlampen, væglampen og pendlen. Kombineret med detaljer i guld finish, har lampen et eksklusivt og stilrent look, der oser af kvalitet. Navnet ’Cycnuc’ betyder ’Svane’ og hylder den majestætiske svane.

Serien kommer i to forskellige nuancer – vælg mellem den sort og taupe (grå) lakering, der begge er kombineret med detaljer i guld finish. Den matte lakering, give i sammenspil med det blanke guld, et sofistikeret look og et eksklusivt touch, der passer ind i ethvert hjem.

Hele kollektionen består af bordlampen, gulvlampen, samt væglampen og pendlen i to forskellige størrelser – Se hele Cycnus serien her