Den populære Snoopy bordlampe er tilbage i Orange

14. januar 2021
Den populære Snoopy bordlampe er tilbage i Orange
Castiglioni-brødrenen designede i 1967, den ikoniske Snoopy bordlampe, som en hyldest til den finurlige tegneseriefigur af samme navn. Lampen gik over historien som en af de mest populære lamper nogensinde - og med god grund. Den charmerende lampe kommer nemlig med sin egen personlighed; fuld af selvtillid og charme.

Den karakteristiske glasskærm, minder i sin form om hovedet fra den troværdige beagle-hund. Ligesom Snoopys hoved, hviler den på en let underdimensioneret krop. Afbryderen med indbygget touch-dimmer er placeret hvor Snoopy har sit halsbånd, mens lampens ledning udgør den logrende hale.

Den buede lampeskærm, mødes med den stråstillede marmorbase, hvor de strå linjer tilsammen skaber et stilrent look. Udover det nedadgående lys, har lampen tre huller i toppen af skærmen, der tillader et diffust lys at trænge ud i rummet. De tre huller var oprindeligt tiltænkt som kølehuller, der hjalp de tidligere glødepærer med at slippe af med varmen.

Da lampen blev sat i produktion i slutningen af 60’erne, kunne man både få Snoopy lampen med sort, grøn og orange skærm. Kort tid efter udgik den grønne og den orange lampe, men man har siden 60’erne kunne købe den sorte version. I 2018 vendte den grønne tilbage i sortimentet og med relanceringen af den orange, kan man i dag få alle tre originale farver, hos det italienske brand Flos.

Se de tre Snoopy Bordlampen her