Maluma – Rund og blød pendel fra Fritz Hansen

25. februar 2021
Maluma – Rund og blød pendel fra Fritz Hansen
Fritz Hansen introducerer en unik lampe, der kombinerer et moderne udtryk med Fritz Hansens ekspertise indenfor æstetik og håndværk. Lampen er designet i samarbejde med den japanske designer Fumie Shibata. Hun er blandt andet kendt for hendes underspillede renhed, der blander form og funktion på en måde, der passer perfekt ind i Fritz Hansens kollektion.

”Jeg glemmer aldrig det bløde lys der emmede fra husene, da jeg for længe siden besøgte Skandinavien for første gang. Siden da har jeg lært en masse af Fritz Hansens omhyggelige og stolte måde at producere på, og jeg er utrolig glad for at kunne skabe en ny lampe i samarbejde med en så ikonisk skandinavisk designvirksomhed,” fortæller Shibata. ”Jeg håber, at Malumas bløde lys vil oplyse mange menneskers liv.”

Kombinationen af frostet glas og de afrundede former, giver glaspendlen et elegant og blødt udseende. Heraf også navnet ’Maluma’, der er en designterm der anvendes når noget er rundt og blødt. Lampen er lanceret i tre forskellige farver; Rose, Plum og Moss, der alle har deres farve fra naturen.

Find din favorit her: Maluma Pendel